4 august 2011

Măgăoaia Bisericii

Cabral spune lucrurilor pe nume, deşi doar din punct de vedere "artistic": 600 milioane de euro. Ca sa stam in genunchi. Bamboo-ul bisericilor de pretutindeni! Cât e el de creştin şi tot nu vede cu ochi buni catedrala asta. Deşi problema nu e kitch-ul, ci finanţarea din fondurile publice. Este incorect ca statul să finanţeze ceva ce nu va fi în proprietatea sa sau care nu va aduce vreun beneficiu ca impozit pe viitor.

Prea de tot arată mârşăviile financiare ce sug banii bugetelor sărăcite, locale şi centrale, pentru a stinge setea de fonduri a gropii ce se vrea Catedrala Mântuirii Neamului.

Zoso doar constată şi publică reportajul Deutche Welle în timp ce OradeaPress spune: "Am o problemă cu faptul că se alocă bani pentru Biserici în timp ce profesorii câştigă cât măturătorii de stradă din ţările învecinate iar femeile merg să nască la vecini pentru că în spitalele din România nu sunt condiţii."

Bine cel puţin că Times New Roman mai poate să facă haz de necaz: Spitalul Municipal, desființat pentru a-i găzdui pe muncitorii de la Catedrala Mântuirii Neamului. Ghimpele doar se schimonoseşte sarcastic: "Chiar şi Bacalaureatul este menţionat în susţinerea necesităţii Catedralei"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog să treceţi un "nume", chiar dacă este fictiv.