29 septembrie 2014

Violența creștinismului ortodox la cel mai înalt nivel

Laurențiu Streza, mitropolit al Ardealului în Biserica Ortodoxă din România, amenință candidații la cea mai reprezentativă funcție a statului român: „Le spunem noi tuturor celor care vor veni pe la noi și doresc să ajungă președinți, că dacă vor avea curajul să promoveze vreo lege împotriva spiritualității poporului nost, creștine, sfinte, împotriva moralității, împotriva sfințeniei vieții, atunci se vor întâlni cu cei 86% de ortodocși și vor cunoaște ce însemnează a primi un vot de blam, ca din partea majorității covârșitoare a românilor.”



Încă nu vă e frică?
Să vă fie!

Religia naște monștri. Laurențiu este una dintre vocile acestor monștri.
Iartă-l, Doamne, că nu știe ce face!

12 comentarii:

  1. Religia naște monștri. Laurențiu este una dintre vocile acestor monștri.
    Iartă-l, Doamne, că nu știe ce face!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Religia înseamnă somnul rațiunii...
      Ce naște somnul rațiunii?

      Ștergere
  2. Ba eu cred ca stie ce face. Manualul micului psihopat carora unii ii spun "Biblie" e consistent cu zice nenea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. 'violenta cresinismului ortodox'...cf DEX 'votul de blam' se traduce prin: dojana, dezaprobare, reprobare, dezavuare, etc
    dexonline/definitie/blam
    daca asta inseamna 'violenta' in versiunea ateo-mioritica, apoi du-te prin Siria, Ukraina, Irak si alte zone fierbinti . sa vezi 'pe teren' ce insemna violenta
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact așa va fi și în România, ca în Irak sau Siria, unde „dojenile” se fac cu arma și cei „neconformi” plătesc cu viața, dacă îi lăsăm pe cei de teapa lui Streza să conducă și politica statului nu numai biserica lui.

      Ștergere
  4. ...doar ca in tarile citate de mine. victimele lasate fara cap sunt crestine si/sau musulmane/variamtele shiite/alawite(100/%).. sa ma anunti cand 'baietii' din ISIS decapiteaza un 'ateu' pe motive de 'ateism', OK?
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motivul este de „diferit”, nu de creștin. Creștinii mai scapă, doar schimbă un zeu cu altul. Un taliban, fie el creștin sau musulman, considerând că a lui religie este singura valabilă, distruge orice ființă ce emite o opinie diferită. Atâta doar că ateii sunt omorâți de toți, și de creștini și de musulmani. De asta nici nu sunt atei în statele preponderent islamice. De frică. Și mie mi-e frică de mitropolitul ăsta. Am de ce, nu crezi?

      Ștergere
  5. ..Daca ti-e frica de un 'vot de blam', atunci si caii pot galopa pe pereti. Cu conditia sa fie verzi. Amigo, vot de blam insemna vot de blam nu 'ardere pe rug' sau decapitari (nu se poarta in Ortodoxie, nici chiar in evul mediu) ia vezi un citat din Auguste Bailly :Bizantul (ortodox) a protejat si educat natiunile occidentale, care l-au rasplatit doar cu ingratitudine..
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt crime în ortodoxie? Vezi epurarea religioasă executateă de ortodocşii sârbi sau executarea unei "posedate" la Tanacu. Şi asta doar acum, în ultimele decenii, nu în evul mediu.
      Da, mi-e frică! Are de să-mi fie. Mai ales că îndemnul vine de la un mitropolit.

      Ștergere
    2. De ce există ruși lipoveni în România?
      Pentru că strămoșii lor au fost nevoiți să-și părăsească locurile de baștină, din cauza persecuțiilor la care au fost supuși de către Biserica Ortodoxă Rusă...

      Ștergere
  6. Stimati colegi, eu nu ma mir deloc - BOR (cultele in general) sunt un factor de PUTERE, iar prima lor lege este una din fizica (sic !) = CONSERVAREA PUTERII. Fatis sau nu, ei isi exercita aceasta putere bazata pe masele aderentilor nestiutori. Vorbele suierate de Andrei sunt un avertisment violent la adresa oricui atenteaza la aceasta putere.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să treceţi un "nume", chiar dacă este fictiv.