1 octombrie 2010

Fenomenul Monica Tatoiu

Cum a reuşit Monica Tatoiu să vindece cancerul cu miere: „Nu am încredere în medici, toţi vor să-ţi rezolve problema cu cuţitul!”
Mai mult de atât, pe site-ul personal aceasta îndrumă doritorii spre "Retete naturiste de la bunica", multe dintre ele fără nici un fel de logică. Iată câteva perle:
Cancer mamar; în fiecare dimineaţă şi după fiecare masă se clăteşte gura cu apă sărată, 1 linguriţă de sare grunjoasă la 1 litru de apă. (ce au sânii cu clătirea gurii?)
Accident vascular: (reţeta mânăstirească), rădăcină spânz de mărimea palmei, se toacă, se pun 2 litri de apă călduţă, se lasă la căldura camerei la macerat până face floare deasupra, se filtrează. Se înmoaie un tifon pus în 4 în lichid, se pune pe cap, se acoperă cu un fes timp de 1 ora, apoi se usucă părul la aer. (să stai cu părul ud e perfect când ai şi tensiunea mărită...)
Cataractă; 1 picătură miere încălzită puţin, se unge pleoapa de sus apoi se clipeşte, ustură puţin. (probabil mierea schimbă structura cristalinului!)
Şi aşa continuă până la absurdităţi astrologice (Slăbit zodiacal; LEU – nu mâncaţi pâine decât la micul dejun,(pâine integrală), fără alcool, brânzeturi cu peste 20% grăsimi şi mâncare cu sos, dulciuri. Se recomandă carne la grătar, peşte fiert în abur sau la grătar, legume verzi, fructe . Nu vă serviţi de 2 ori şi nu beţi în timpul mese sau Luna de naştere, determinặ destinul şi sặnặtatea) şi lista icoanelor ce plâng, probabil ca ultimă soluţie după ce ai practicat erorile medicale "a la Tatoiu".

Pentru a vă face o idee cât de cât despre cum şi de ce funcţionează medicamentele şi tratamentele verificate ştiinţific vă invit la Prin filtrul raţiunii - Ace scumpe din Canada unde aveţi explicaţii pentru ceea ce înseamnă cercetare medicală, efect placebo, teste dublu orb şi diagnosticare.
In concluzie nu tot ce zboară se mănâncă, nu tot ce este "băbesc" are valoare, nu tot ce se induce ca fiind "natural" ajută, nu tot ce debitează Tatoiu este valabil, ba chiar dimpotrivă...

PS:
Medicii privesc cu cu specticism reţeta după care aleargă alexăndrenii. "Niciun tratament naturist nu se substituie tratamentului medical. Acest tratament cu miere sau mai ştiu eu ce nu este unul medical. Se poate urma un tratament naturist, dar în paralel cu cel medical adecvat, sau după.” ne-a spus Alice Drăghici, şefa secţiei de Oncologie din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase Alexandria. În opinia medicului oncolog, cancerul nu se opreşte, ci eventual încetineşte în evoluţie :” Cancerul, oricum, nu se opreşte, dar pot exista perioade când nu se extinde şi poţi să ai senzaţia că tratamentul naturist are efect. Sunt mulţi vraci şarlatani care profită de aceşti oameni, care sunt disperaţi", a adăugat explică Alice Drăghici. (Adevărul)
PS2:
Aici este spotul pe care Monica Tatoiu l-a realizat pentru Fundaţia Renaşterea ce activează pentru diagnosticarea din timp a cancerului mamar: http://www.youtube.com/watch?v=VQbpNGCYFdg. Pe 1 octombrie este ziua internaţională de luptă împotriva cancerului la sân.
PS3:
O expunere amplă, argumentată, a erorii medicale susţinute de Monica Tatoiu: Monica Tatoiu şi reţeta anti-cancer

2 comentarii:

  1. tratez naturist o raceala sa zicem,dar o boala parsiva precum cancerul,sa fim seriosi!Eventual cu naturistele te ajuti! Nu stiu cum se face dar Monica Tatoiu le stie ea pe toate,cum e o emisiune hop si ea,parca ea insasi e panaceu universal.Of!!! ghizela

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum a scapat Monica Tatoiu de cancer? N-a mai suportat-o cancerul!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să treceţi un "nume", chiar dacă este fictiv.