28 februarie 2010

Umor religios pe TPU.ro

Aveţi mai jos cîteva mostre de umor (in)voluntar cules de pe http://www.tpu.ro/.

"Pe Dumnezeu nu l-a creat nimeni, daca iti pui mult intrebarea asta vei deveni ateu."

"Uite eu am rugat un preot ,mai ales in urma discutiilor de pe tpu intre atei si ceilalti ,fiindca credinciosi sant destui dar doar din varful buzelor,sa faca niste rugaciuni de 40 de zile pentru atei ,ca bunul Dumnezeu sa-i lase in parasire un timp ,pentru a vedea si ei ce si cum.adica sa nu mai beneficieze de tot ce tine de Dumnezeu in viata lor.pentru ca oricum nu cred si nu are cu ce sai afecteze.asa caaa,santeti liberi si independenti ,asa cum a-ti fost si pana acum.rugaciunile se vor face,dar voi puteti sta linistiti,ca nu e nimic.noi astia ,robii cu creere spalate de religie,si care cred in niste ineptii speram in dreptatea divina.eu personal ,va doresc mari si multe succese in necredinta."

"Dumnezeu e acel ceva care a trait dintotdeauna si care nu a fost creat de nimeni.Cum poate un Creator sa fie creat?Demonstratiile stiintifice spun ca este aproape 100% ca exista un Creator(Creator nu Dumnezeu,Allah etc.) ,sa existe acel ceva care exista dintotdeauna pentru a da frau celorlalte lucruri."

"Te inseli, oamenii au luat fiinta din relatiile carnale dintre Annunaki si struti. De la Annunaki am preluat inteligenta si de la struti mersul biped. Uite aici dovada, nu ai cum sa o contesti, asa ca te rog nu mai dezinforma lumea.
http://cavespirit.com/CaveWall/front/Cave_Painting.jpg"

"Va sfatuiesc sa blocati utilizatul HepHap(care in privat la mine s-a dat Crestin),si sa blocati si alti atei,in cazul in care va vor contacta pe privat si va mai sfatuiesc sa ignorati activitatea lor de pe acest site.Stiu ce zic."

"Ceea ce am vazut frizeaza bunul simt...chiar daca va considerati atei...cei care n-ati citit Biblia,cu ce drept puteti posta astfel de prostii? Daca nu ati citit Biblia,de ce o judecati? Daca nu credeti in Dumnezeu,de ce luati numele Lui in ras?"

"E pacat sa-ti schimbi religia daca esti ortodox si vrei sa treci la alta religie, dar sunt cazuri cand sectantii se boteaza si devin ortodocsi, ceea ce este un lucru bun, pentru ca ortodoxia este dreapta credinta. "

"In momentul in care toti vom deveni atei v-a trebui nascocita o alta idee comuna de bine pentru ca in absenta acesteia subconstientul care primeste acum informatii, telepatic (in perioadele de post-uri de exemplu ) o va lua razna , ve-ti primi pe subliminal numai mesaje negative (fa rau , ucide , santajeaza, tradeaza, fa asa fa asa )."

"Daca ascultam ce vorbesc (sectele) am cadea in ispita,ele sunt desprinse de Biserica mama(Biserica Ortodoxa)si interpreteaza cum vor ele totul.Nu au icoane ,nu cinstesc Sfintii etc.Ti se pare normal?"

Sau ce am adunat aici nu este umor?!...

13 comentarii:

  1. Cert este ca Dumnezeu a murit. Daca l-au omorat oamenii prin necredinta lor sau daca Si-a facut singur hara-kiri de plictiseala dupa infaptuirea Creatiei, ramane dezbaterii. Dar care au fost consecintele acestui fapt monstruos ? Universul nu a luat sfarsit, deoarece el a ramas guvernat de legile fizicii, Terra nu a sarit de pe orbita, marile n-au secat, pamantul n-a surpat, s.a.m.d.
    Dar cum a fost afectat oare Omul, suma si masura tuturor lucrurilor, de aceasta moarte inoportuna a Creatorului ? El nu si-a pierdut moralitatea, aceasta fiind conditionata de societatea in care traieste si nu de o entitate supranaturala, continuandu-si viata cu aceasta trista realizare. Dar cel mai important, Omul a invatat ca doar prin asumarea responsabilitatii asupra propriilor fapte va ajunge sa-si conduca propriul destin.

    Iar "restul de tacere."

    -AA

    RăspundețiȘtergere
  2. Principiul antropic proclamă existenţa ca fiind legată de uman, fiind imposibil şi absurd un univers ce nu poate fi certificat de om, ce nu poate fi conceptualizat de conştiinţă. Din acest punct de vedere Dumnezeu a fost însărcinat arbitrar cu forţe ce depăşeau puterea de cunoaştere umană. Faptul că la un moment dat putem conceptualiza existenţa fără ajutorul divinităţii nu trebuie să ne întristeze, dimpotrivă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai am o curiozitate...Sa spunem ca prin absurd exista un "Hitler invizibil" in cer, acelasi tiran suprem care a realizat Potopul, Sodoma si Gomora, a ucis sau a permis uciderea unor copii si nenumarate alte atrocitati...Atunci, dragii mei crestini, chiar daca stiinta v-ar oferi intr-o buna zi dovada incontestabila a existentei lui Dumnezeu (glumesc, asta nu se va intampla niciodata, dimpotriva) cum va veti defini atunci "crediinta voastra" ?
    Se spune ca fanatismul este supercompensatia unei indoieli ; dar "stiind" ca Dumnezeu ar exista, cum ati mai putea "crede" in el ?

    -AA

    RăspundețiȘtergere
  4. PS : Dragii mei crestini, suferiti de o "lasitate mistica". Bagati-l pe Pascal in cazinou.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cornel.. nici nu ma asteptam la mai multe de la tine :)

    "Va rugam ignorati ateii" =)) Doar atat poti Cornele ? Nu trebuie sa-ti fie frica, ateii nu te vor in clubu lor...
    Si ce legatura au sectele aici ? Crezi ca religia ta (cea dreapta) e mai presus decat a lor ? Cornele traiesti intr-o lume mica, formata din crestini ortodocsi.. care sper din suflet sa nu fie ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici o biserica(religie) nu poate indeplini toate nevoile spirituale de pe toate nivelele de constiinta,doar un spirit liber isi va putea da seama ca singurul loc in care putem gasi ceea ce cautam este de fapt adanc in noi insine ,pecum ne-a transmis si Iisus ca,,...imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile.Nu se va zice:uite-o aici sau uite-o acolo ! Caci iata IMPARATIA LUI DUMNEZEU ESTE INLAUNTRUL VOSTRU .Luca 17:20 ,17:21

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mai spuneti prostii. DUMNEZEU A CREAT LUMEA SI EL A EXISTAT DIN TOTDEATU EL NU DEPINDE DE NIMENI .EL A CREAT TOTUL SI NOI NE TRAGEM DIN ADAM SI EVA SI BISERICA ORTODOXA E DREAPTA CREDINTA PENTRU CA EA A PASTRAT TOATE DOGMELE NESCHIMBATE .DUMNEZEU ESTE IN TREI PERSOANE TATAL FIUL SI SFANTUL DUH CARE SE NUMESTE SI SFANTA TREIME. IISUS HRISTOS SA RASTIGNIT PENTRU NOI PENTRU CA SA NE SCOATA DIN ROBIA PACATELOR SI EL A INVIAT A TREIA ZI SI LA 40 DE ZILE SA INALTAT LA CER SI IARSI VA VENI CA SA JUDECE LUMEA SI PENTRU CA A SA IMPARATIE SA FIE IN VECI. SLAVIT FIE DOMNUL. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai mare prost ca tine n.am vazut, spui si tu acolo ce citesti din biblie, auzi la altii etc. ... asa nu vei evolua niciodata...naspa

    RăspundețiȘtergere
  9. Aberati peste aberati. In primul rand Isus nu avea nici o religie si El nu a venit pe pământ ca sa faci tu nu stiu ce fapte bune si gata pac ai intrat in rai. GRESIT. Isus a venit si s.a rastignit pe cruce ca tu sa crezi in El. Si sa Il urmezi. Nu sa mergi la "Biserica" si dupa ce ai iesit din biserica sa injuri de nu te mai lasa gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde știi? Pentru că în Biblie Isus spune altceva: „Să nu socotiţi că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc”. E vorba de legea religiei evreiești monoteiste.

      Ștergere
    2. si isus mai spune:Matei 10: 34-36: "Să nu credeți că am venit să aduc pace pe pământ, n-am venit să aduc pace, ci sabie. Căci am venit să întorc pe fiu împotriva tatălui său, pe fiică împotriva mamei sale și pe noră împotriva soacrei sale. Și omul va avea ca vrăjmași chiar pe cei din casa lui."

      Ștergere
  10. Ar fi un pacat daca eu sunt crestina ortodoxa dar sotul meu adventist noi nu am facut cununiea religioasa din cauza ca nu vrem sa ne schimbam religiile ...dar...ma gindeac sami schimb religia din ortodoxa in adventista de a putea face cununiea ...datimi sfaturi va rog am mare nevoe...multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu există păcat. Nu contează religia sau faptul că aveți cununie religioasă sau nu ci faptul că vă iubiți și că vă respectați reciproc. Dacă preoții și pastorii ar fi oameni morali v-ar cununa religios și unii și ceilalți, fără să vă oblige să vă schimbați religiile individuale.

      Ștergere

Vă rog să treceţi un "nume", chiar dacă este fictiv.