17 martie 2013

Creştinopaţii blamează Antipa

Expoziția „THE HUMAN BODY” se deschide pe data de 22 martie 2013 la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” unde poate fi vizitată până pe data de 30 iunie 2013. Pudibonzii de serviciu au sărit în sus deoarece "Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit." Vezi doamne, cum să privească nişte "cadavre" copiii sub 7 ani? Şi gratis.

Ce interesant! Copiii sub 7 ani nu consumă cadavre (de animale, binenţeles, dar tot cadavre, că doar nu mai sunt vii). Sunt hrăniţi numai cu plante. Ei nu trebuie să cunoască mecanismele corpului lor, vor afla asta direct la facultate. De medicină, că toţi vor face medicina (de preferat homeopatie, că aia "alopată" e toxică). Până şi a discuta cu copiii despre sex sau erotism este interzis, deşi, contrar indicaţiilor şi "legii" câinii vagabonzi sunt chiar în acestă perioadă în călduri şi îi văd îmbârligaţi pe străzi (repede nişte ochelari "de cal" pentru inocentele vederi). Moaştele creştine în schimb sunt indicate, că acele cadavre-s îmbălsămate cu fast şi "miros" frumos. Ba trebuie atinse de buzele copiilor, ca nu cumva să scape vreo rămăşiţă de forţă divină neutilizată. Mi-a plăcut un comentariu la postul lui Dan Negru: Sf.Paraschiva - "Ei lasă maică, şi la hoitul meu s-au perindat copiii iar adulţii îi puneau să-mi pupe racla. Măcar la Antipa nu o să-i pună şi să aduleze cadavrele. De ce esti ipocrit, evlaviosule? Unele cadavre sunt bune, altele nu? Ei hai!"

Chiar mă gândeam cum va scăpa societatea (mai exact familia mea, că pe ei îi obligă la asta) de cadavrul meu. Arderea e ineficientă energetic, iar depozitarea în sol durează prea mult. Şi mai e şi monopolizată de afacerişti veroşi cu sau fără sutană. Dacă e să fie ceva utilizabil la o transplantare, foarte bine, dar cu restul? Soluţia de a deveni exponat de muzeu, sau chiar de laborator modest de biologie dintr-o şcoală rurală, devine din ce în ce mai convenabilă. Bănuiesc că cheltuielile de plastinaţie vor reveni celor ce doresc un asemenea exponat. Mai ales că preţul biletelor pentru vizitarea expoziţiei nu-s de colo...


14 comentarii:

  1. Pudibonzii au aflat ca "exponatele" sunt cadavrele unor fosti condamnati la moarte si executati de catre autoritatile chineze. F. relevant este un exponat al unei gravide plastifiata cu tot cu fat.... Asta bucura inima batjocoritoare a ateilor, free-choice-fighter-ilor, sorosz agenda-rilor si incurajeaza autoritatile chineze sa faca rost de mai mult "material"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "exponatele" sunt cadavrele unor fosti condamnati la moarte si executati de catre autoritatile chineze???

      De unde știi asta?

      Ștergere
  2. exhibitionismul asta mascat intr-o forma de 'arta' pute a satanism..profule chiar ai zbarcit-o cu articolu. nu ai sanse ptr a deveni exponat de muzeu caci pariez ca vine bairamul final in timpul vietii tale si ai sa ajungi in groapa comuna a eroilor..
    ))

    RăspundețiȘtergere
  3. ps
    sau poate vei deveni un Sfant cu moaste neputrezite si binemirositoare, cine stie..aliluia!
    ))

    RăspundețiȘtergere
  4. mie-mi place articolul !
    http://www.youtube.com/watch?v=gg7FuKqKY4E

    RăspundețiȘtergere
  5. Quote:

    Corpurile umane prezentate în cadrul expoziției „The Human Body” au fost donate, în conformitate cu legislația chineză, către Dalian Hoffen Bio-technique Laboratory; sunt nerevendicate, iar moartea lor a survenit din cauze naturale. Institutul cercetează şi dezvoltă tehnica plastinaţiei pentru conservarea corpurilor umane, furnizând exponate şcolilor de medicină, dar și vizitatorilor muzeelor, în scop educațional.

    de unde goanga cu condamnatii la moarte?

    Numai aveti alte argumente? Nu cred ca au fost crestini in timpul vietii deci nici macar argumentul "invierii" nu-l puteti aduce.
    Orice are legatura cu stiinta si GANDIREA libera va pute, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca o expunea pe mamica-ta erai toto atat de...relaxat ?

      Ștergere
    2. Dar daca expunea niste moaste pentru credinciosi sa linga erai mai... relaxata?

      Ștergere
  6. Illumielle

    http://www.george-damian.ro/expozitia-de-cadavre-de-la-muzeul-antipa-o-monstruozitate-4431.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.
      Daca a zis George Damian pe blog ca sunt condamnati la moarte chinezi atunci se schimba cu totul datele problemei!

      NOT!

      mai ales ca i-am pus aceeasi intrebare pe blogul personal si nu mi-a aprobat comentariul sau mi l-a sters direct.
      Are el o legatura directa cu Adevarul Absolut. Nu e necesara nicio justificare sau vreo dovada. Ca in Biblie de altfel. E un bun crestin.

      Ștergere
  7. Insusi faptul ca ne numesti crestinopati arata ,,moralitatea'' de care sunteti in stare dar si ura viscerala impotriva noastra la fel ca a comunistilor de care tot doriti sa va deziceti dar vorba aia: gura pacatosului.... scoate afara raul afara fara sa vrea.
    Si chiar asa: doriti apararea intimitatii persoanei si a demnitatii acesteia si sunteti primii care o incalcati. Daca femeia aceea cu pruncul in pantece ar fi fost cineva din rudele voastre, nu cred ca ati mai vorbi asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi asta e, chiar sunt rudele noastre. Pentru unii "rude" înseamnă numai cei de aceeaşi religie sau de aceleaşi opinii? Poate că da. Dar pentru mine rude sunt toţi oamenii. Ba chiar şi cimpanzeii, gorilele şi urangutanii. Toate animalele şi plantele îmi sunt "rude". Cu toate astea pe unele le mănânc. Dar le respect în aceeaşi măsură în care îmi respect şi mama.
      Scuze pentru termenul creştinopat, dar asta este realitatea, cei ce aruncă cu piatra în muzeul Antipa se autonumesc creştini. Am încercat să fac totuşi o diferenţă între creştinii ce nu aruncă cu piatra, şi de asta am spus creştinopat în loc de creştin, pentru că altfel s-ar fi creat o confuzie. Pentru mine pudibond şi creştinopat sunt sinonime, dar nu sunt sinonime cu "creştin".

      Ștergere
    2. "sunteti primii care o incalcati"
      Ilie, dumneta ai HABAR cum se procedează cu aceste cadavre, de unde vin, mai ales cele care urmează să fie folosite în scopuri ştiinţifice precum cele de la Muzeul Antipa?? Sau cele de la facultăţile de medicină?
      Dacă ai căuta puţin prin internetul ăsta, ai afla şi singur că cei care ajung să fie subiecte de analiză ştiinţifică, semnează chiar ei cu mânuţa lor încă vie, un document prin care îşi dau acordul explicit pentru aceste demersuri. Şi dacă n-o fac ei, o pot face familiile lor din motive care ţin de ei, de problemele lor INTIME! Nici un cadavru nu ajunge să fie folosit pentru aceste scopuri dacă nu e identificat foarte clar şi există motive foarte serioase ca acel corp să fie destinat spre cercetare.
      Stilul dumitale de băgat zâzanie nu ţine decât la cei care gândesc şi se documentează ca şi dumneata înainte de a emite idei, adică mult prea puţin!

      Ștergere
  8. Nah, mie mi se falfaie de religia lor, dar tot nu mi-as duce copiii la asa ceva. Pare super interesant, da, dar numai daca ar fi plastic. Cand stii ca a fost carne vie intervine treaba aia cu respectul fata de fiinta umana pe care o sa le-o "predau" copiilor mei fara ajutor de la mosu cu barba alba din cer sau de la baubaul de serviciu din iad

    Acu nush daca "exponatele" respective si-au dat acordul - ceea ce ar fi cu totul altceva. Dar faptul ca sunt importuri "chinezesti" ma face sa cred ca nu...

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să treceţi un "nume", chiar dacă este fictiv.