24 februarie 2013

Cum "funcţionează" homosexualitatea

Domnilor si doamnelor care iubiti atat de mult homosexualii, va pun o intrebare: Ii IUBITI tot atat de mult si pe PEDOFILI? - Ca si ei, saracii, au o placere si o orientare sexuala...

A încerca o similitudine între pedofilie şi homosexualitate este ca şi cum ai considera că violatorul şi bărbatul heterosexual sunt sinonime. Probabil sunt: conform Bibliei femeia nu e om, e doar coastă a bărbatului, deci bărbatul are drepturi depline asupra ei.
O relaţie între doi adulţi este liber consimţită indiferent dacă este hetero- sau homo- sexuală, o relaţie dintre un adult pedofil şi un minor victimă nu este liber consimţită şi nici înţeleasă de minor, deşi poate că el susţine contrariul, pentru că nu are maturitatea necesară.

Preferinţa în materie de sexualitate începe să se lămurească abia la pubertate, când instinctul sexual începe a se manifesta.
Cât de natural este? În cazul oilor, de exemplu, unde sunt turme doar de berbecuţi crescute pentru carne, "homosexualitatea" e în floare. Natural. Ca să nu mai vorbim de hiene, societăţi matriarhale, unde conflictele şi ierarhia se stabilesc prin favoruri sexuale între femele. Tot natural, în sălbăticie. Natura nu hotărăşte, conştient, ce este şi ce nu este "normal". Pentru ea toate opţiunile sunt normale. Doar noi "normalizăm" conştient manifestările naturii, încercând a o înţelege.

La om, având conştiinţă despre sine şi capacitatea de a înţelege, maturizarea sexuală este şi un act cultural, social şi informaţional şi nu doar unul instinctual şi biologic. Homosexualul adolescent este la fel de normal ca şi heterosexualul adolescent, el nu ştie că este homosexual sau heterosexual, abia de-acum va începe să descopere cine este cu adevărat. În jocurile specifice adolescenţei (mângâieri, săruturi, ocheade şi, de ce nu, sex) se face de fapt o cercetare a sexualităţii proprii precum şi a celorlalţi. Ce înseamnă să descoperi, ca fată, că sărutul cu un băiat te dezgustă, chiar dacă schimbi băiatul? Sau că apropierea de o fată sau atingerea sânilor ei te lasă indiferent, ca băiat? Conform "definiţiilor" impuse de majoritatea heterosexuală, gata, eşti damnat, nu este nici o diferenţă între tine şi un "pedofil"? Ce prostie! Pur şi simplu corpul tău reacţionează altfel şi atât. Este posibil ca din acestă cauză să descoperi mult mai greu un partener compatibil şi pe plan sexual, dar asta nu este imposibil. Probabil de asta homosexualii se "adună" instinctiv în locuri în care potenţialul de a-şi găsi parteneri este mai mare: armată, corpuri de balet sau echipe sportive, mânăstiri.

Numai că nu la sex se reduce totul şi nu neapărat aşa. Sexualitatea este doar corolarul, este intimitatea. De fapt noi avem nevoie de un coechipier, de un tovarăş, de o "cea mai bună prietenă" şi de "un cel mai credincios camarad". Şi este normal ca pe acela să-l alegem şi din considerente de afinitate sexuală. O fată alege băiatul nu numai pentru că este băiat, ci pentru că ascultă acelaşi tip de muzică. Iar băiatul preferă acea fată nu numai pentru sânii ei (deşi ăsta este primul lucru care-i sare-n ochi) ci şi pentru că are aceleaşi preferinţe culinare. Dar lucrul se întâmplă şi invers, prietenii noştri de acelaşi sex cu noi (camarazii) îi selectăm şi sexual: în funcţie de cum miros (mirosul joacă un rol major în sexualitate), cum ne zâmbesc, dacă atunci când ne iau în braţe ne simţim mai bine sau dacă ne place când ne mângâie pe cap. Aşa că a fi heterosexual sau homosexual este de fapt o interpretare personală a fiecăruia şi nu o condiţie genetică, boală, posedare demonică sau gândire infracţională. De asta manifestările noastre sunt normale dacă sunt mature şi se adresează maturilor, chiar dacă unii le clasifică ca fiind hetereosexuale sau homosexuale.

Numai că societatea nu este corectă cu toţi. Cu cei ce au găsit că "cel mai bun prieten şi tovarăş de viaţă" este o persoană de acelaşi sex societatea este încă discriminatorie (nu au voie să certifice relaţia lor, nu au voie să se realizeze prin creşterea unor copii, nu au voie nici măcar să se afişeze în public). Certificarea relaţiei ce le poate aduce drepturile pe care le au ceilalţi este necesară. Au nevoie să aibă dreptul de a-şi vizita consortul la spital, au dreptul de a decide ce se va întâmpla cu averea comună după deces, au dreptul ca eventualii copii să poată fi adoptaţi de consort şi astfel protejaţi social. Au dreptul să fie consideraţi "în regulă" (păcat că nu aţi văzut filmul: este despre dragoste şi nu despre sex). Să nu uităm că sunt destui copii din familii hetero- lăsaţi de izbelişte, pentru că aceştia au apărut în urma sexului şi nu a dragostei. Ca să nu mai vorbim de părinţi singuri ce-şi cresc copiii. Şi ce? Copiii respectivi vor deveni nişte însinguraţi cum se sugerează despre copiii familiilor homo- că vor deveni homosexuali?

Şi pentru pudibonzii cu fantasme sexuale... Staţi liniştiţi! Sexul în public este contrar normelor de conduită socială şi este penalizat legal. Chiar şi cel heterosexual. Aşa că până veţi avea satisfacţia de a trage cu ochiul la nişte homosexuali dezbrăcaţi va mai dura.

Cică cei care sunt împotriva homosexualităţii nu au dreptul la opinie... De fapt pseudo-hetero-sexualii ce se erijează în "apărători ai normalităţii (heterosexualităţii???)" vor să aibă dreptul de a interzice. De a interzice altora să aibă o viaţă împlinită. Sau să vadă liniştiţi un film. Nu de alta, dar filmul n-a mai putut fi difuzat iar asta înseamnă violenţă. Problema şi mai gravă nu este că sunt câţiva exaltaţi violenţi, ci că poliţia şi jandarmeria nu aplică legea şi permite asta.
Şi să nu-mi veniţi aici cu exemple de tipul "crima de ce e interzisă?". A pune bazele unei relaţii între doi adulţi nu este crimă. Chestia respectivă se numeşte familie. Dacă un bărbat şi o femeie au dreptul de a întemeia o familie de ce trebuie să mergem cu gândul că o fac pentru cine ştie ce manifestări specifice, noaptea, în pat? Nu. O fac pentru a putea fi protejaţi social. Şi pentru a-şi creşte, împreună, copiii. Care sunt "în regulă". Exact ca cei din film.

28 de comentarii:

  1. homosexulitatea nu este un fenomen normal in natura altfel ar duce la extinctia tuturor speciilor inclusiv al 'speciei'umane. e veche black propaganda pro sodomie care incearca sa legitimeze normalul ca anormal si anormalul ca 'natural'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Natura este indiferentă la comportamentul sexual.
      Aşa pare la prima vedere - că speciile dispar dacă sunt homosexuale. Fals. Vorbind strict de animale (majoritatea plantelor au ambele organe sexuale în acelaşi organism - sunt hermafrodite) există clonare (micrororganisme, viermi, insecte), mame purtătoare (coloniile de insecte sociale - furnici, albine), există transexualitate (peşti, amfibieni), hermafroditism (melci), chiar travestiuri (caracatiţe), iar la animalele cordate superioare, mai ales la cele sociale, homosexualitatea este des întâlnită: http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals.
      Cum am precizat în articol, comportamentul homosexual uman este în primul rând social, apoi strict sexual.

      Ștergere
    2. Existența homosexualității în cadrul unei specii nu înseamnă automat că 100% din indivizi sunt (exclusiv) homosexuali.

      Ștergere
  2. 1.hermafroditismul,trans sexualitatea,capacitatea de autoreproducere a unor specii nu inseamna homosexualitate.
    2. defapt chestia e simpla (briciul lui Occam), sloganul 'revolutiei' franceze, anihilarea fizica a religiosilor; 'sa spanzuram ultimul rege cu matzele ultimului popa 'nu poate fi pus in practica acum. din ipocrizie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Stai cam prost cu ceea ce americanii numesc „reading comprehension”, așa-i?
      2. ?!

      Ștergere
  3. Homosexualitatea e intalnita la animale?Cine a facut studiile alea ?Tot niste homosexuali?E foarte usor sa creezi impresia de comportament homosexual la animale,nu trebuie decat sa ai niste hormoni recoltati de la femele pe care sa-i pulverizezi pe o parte a masculilor dintr-un tarc si gata studiul cu homosexualitatea la animale. In ce hal ati ajuns ,n-aveti nevoie de Dumnezeu ci de niste animale(pacalite de "cercetatori") ca exemplu.

    "Omul in cinste fiind n-a priceput ,alaturatu-s-a animalelor celor necuvantatoare si s-a asemanat lor"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În subsolul articolului de pe wikipedia găseşti studiile respective.

      Ștergere
  4. @bec
    Minti cu nerusinare....

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim, @bec

    BEC spune macar un adevar gol-golut:
    "Omul in cinste fiind n-a priceput, alaturatu-s-a animalelor celor necuvantatoare si s-a asemanat lor".



    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt homofob. Respect dreptul la libera optiune, inclusiv cea sexuala. Spun insa ca cei din LGBT au manipulat situatia, banuiesc ca si cu ajutorul de specialitate al expertilor de la Active Wacht, carora le recunosc profesionalismul, dar le pun sub semnul intrebarii bunacredinta. Daca studiem cum au evoluat in ultimii ani finantarile primite de ONG-urile celor din comunitatea LGBT, vom observa ca sumele au scazut dramatic. De ce? Pentru motivul cel mai simplu. Daca se compara discriminarea la care sunt supusi LGBT in diferite tari ale UE si SUA (ma refer nu la chestiuni legale, ci la atitudini publice si inclusiv violente) cu discriminarea lor in Romania (unde nu se cunoaste in ultimii ani niciun caz de LGBT asasinat sau desfigurat in batai ori vreo excludere de la locul de munca pe motive de apartenenta la LGBT), intelegem ca romanii manifesta, in viata de zi cu zi, toleranta fata de homosexuali. In puls, comunitatea LGBT din Romania este cea mai putin numeroasa din UE. Liderii acestor ONG romanesti ale LGBT aveau nevoie de escaladarea scandalului, aveau nevoie sa arate cat sunt ei de discriminati si de urati in Romania. Aveau nevoie de motive pentru a mai cere sprijin, inclusiv financiar, celor din strainatate. Asa ca au ales o locatie unde erau siguri ca fundamentalistii crestini vor reactiona – au ales MTR. Este mizerabil cum au manipulat situatia si este rusinos ca au fost ajutati in manipularea asta de oameni de la care asteptam sa monitorizeze corect exercitarea drepturilor civile in tara asta amarata. Crestinii au gresit ca au reactionat la provocarea asta mizerabila. Nefericitii din comunitatea LGBT (ma gandesc numai la vestitul travestit care aparea pe la tv si e suficient sa-mi fie mila) nu trebuie injurati si nici marginalizati. Trebuie doar sa ai mila crestina pentru ei si atat. Restul face Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Redam mai jos, integral si ne-editat, doua articole. Unul de pe blogul ActiveWatch, semnat de Cornel Vîlcu, si unul din Revista Kamikaze, semnat de Andrei Manțog.

    Primul semnatar face si ceva politica, pe langa atacul sau anticrestin, amestecand chestiunea ICR-Andrei Marga cu chestiunea MTR si propaganda homosexuala. Atat articolul sau, cat si al lui Manțog, sunt exemple clare ca, pentru acesti oameni, crestinii sunt sub-oameni. Cu crestinii, toleranta nu este permisa, ci chiar contraindicata. Cu ei trebuie purtat, asa cum spune Vîlcu, ”un razboi”, ”fara mila si fara scrupule”. Sau, cum spune Manțog, ei trebuie pur si simplu BATUTI.

    Pentru a face o comparatie, nu veti gasi vreodata, in randurile pe care le-am scris noi de cand avem acest site, asemenea indemnuri, nici in gluma, nici metaforic. Nici despre homosexuali, nici despre activistii gay, despre nimeni si nimic nu am scris si nici indemnat la o asemenea atitudine. Singurul lucru pe care l-am propus a fost marturisirea unei atitudini crestine asupra provocarilor noii lumi care sta sa se nasca. Bineinteles ca Vîlcu nu se refera explicit la violenta fizica, asa cum o face editorialistul de la Kamikaze, insa principiul este limpede exprimat si el poate justifica, la o adica, si o represiune a crestinilor pentru luari de pozitie publice. Pe scurt, ideea este de a evacua prezenta crestina din cetate.

    In speta de fata, ”pacatul” nostru a fost o postare in care am afirmat (prin titlu, fara comentariu) ca Ambasada SUA santajeaza autoritatile romane cu Raportul despre drepturile omului al Departamentului de Stat. Pentru cine stie cat de cat uzantele diplomatice, cand Ambasada SUA mentioneaza oficial Raportul fata de un eveniment din tara-gazda, atunci mesajul e extrem de clar si de explicit. Si, in viziunea noastra, un santaj: ori rezolvati problema, ori vom mentiona in Raport. Se numeste colonialism cultural sau hegemonie culturala si s-a practicat si in tari ca Rep. Moldova sau Nigeria.............


    Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/02/23/activewatch-sorin-dumitrescu-razboi-fara-scrupule-violenta/ )

    RăspundețiȘtergere
  8. profita si ei de 'toleranta crestina' in unele cazuri prostie-> pentru incitare la violenta merita sa le bage cineva dintii pe gat. povestea cu intoarcerea obrazului are niste limite.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit şi eu articolele, primul (cel de pe ActiveWatch) mi s-a părut chiar fain, al 2-lea însă cam agresiv şi cam aiurea scris, în schimb asortat cu titlul paginii pe care o citezi, o declaraţie de război,o trimitere spre violenţa verbală, pe chiar dacă o acuză la alţii, o proliferează şi ei prin cuvinte specifice, dar care de data asta sunt permise (ură, extremistii nationalisti sau ortodoxişti, intoleant, pumn în gură, distrugere, jeg uman, ampanie stalinistă, împroaşcă cu insulte... etc)!

    Dar oricum o fi Ilie, noi despre ce vorbim? Despre nişte infalmaţii din presă şi despre nişte manifestări izolate, sau despre ideea de bază? Iar ideea de bază este (din nou) legată de ÎNCĂLCAREA flagrantă a unor drepturi, consfinţite de Constituţie, iar asta nu penru că o spune ambasada SUA, ci pentru că rezultă clar din atitudinea şi acţiunile protestatarilor de la MŢR.
    Îţi spun sincer, nici pe mine nu mă încântă paradele gay, mi se par ridicole şi agresive, o afişare publică vulgară a unor extravaganţe sexuale, însă se explică când ne raportăm la libertinismul sexual actual, al manifestărilor cu accente mari pe expunerea corpului. Pe de altă parte, dacă mă gândesc la celebrul Carnaval de la Rio, nu văd mare diferenţă din acest punct de vedere, sexualitatea joacă un rol foarte important în crearea costumaţiilor, doar că nu există acea agresivitate, acea vulgaritate excesivă! Astea-s totuşi situaţii ce pot fi gestionate printr-un dialog inteligent şi raţional.

    Însă toate astea nu mă va împiedica să recunosc drepturile de manifestare sau de a avea orientări sexuale diferite, ale fiecărui om în parte!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ilie Ioan
    Nu mă interesează ce spun alţii, fapta violentă a celor ce au blocat difuzarea filmului tot incalificabilă este. Aceştia tot intoleranţi sunt, chiar dacă sunt şi alţi zăbăuci pe alte baricade. Tocmai, intoleranţa generează lipsă de informaţie şi asta duce la radicalizarea discursului şi a acţiunilor.
    Toţi adulţii au dreptul de a-şi întemeia o familie, aşa cum cred ei de cuviinţă odată ce se face de comun acord. Acest drept le este interzis homosexualilor şi lesbienelor. Asta nu este corect.

    Vezi că roncea şi razbointrucuvant au îndemnuri la ură de toate tipurile, nu-s numai homofobi...

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Ilie Ioan, când spuneți că în România nu au fost atacate persoane LGBT, pe când în Occident da, uitați un lucru: în România aceste persoane sunt supuse la presiuni uriașe din partea societății să își renege propriile trăiri! Păi cum se mai apucă cineva să se țină de mână cu persoana iubită de același sex când la tot pasul auzi de termeni precum „poponar”, „bulangiu”, „moarte poponarilor”, ș.a.m.d.? Cine ar risca să se întâlnească, în condițiile astea, cu un grup precum cel de la MȚR și să fie bătuți (cu poliția lângă ei) pentru că își arată afecțiunea?

    La un moment dat poate o să mă satur și eu, o să închid firma pe care o dețin, fără să îmi pese de familiile pe care le las fără venit, și o să mă mut într-o țară care nu se scârbește toată după ce își bagă nasul în inima mea și care nu mă tratează ca pe un cetățean de mâna a doua. Dar am încredere că generațiile noi, având la îndemână surse de informare mult superioare, nu sunt la fel ca generațiile deja îndoctrinate până la refuz cu ură și minciuni, și îmi iubesc țara prea mult ca s-o părăsesc din cauza unor lunatici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ anonimul de mai sus.
      Grupul de la MTR a protestat PASNIC, prin cantec si prin prezenta.

      Care sunt RISCURILE pe care le intrevedeti dvs. daca un homosexual se intalneste pe strada cu acest grup care nu a facut decat sa CANTE, domnule??

      Dar care sunt RISCURILE pe care le intrevedeti daca un CRESTIN se intalneste pe strada cu UN GRUP ANTICRESTIN?

      Ștergere
    2. Ce înseamnă că „au protestat PAȘNIC”? A fost „pașnic” doar pentru că (de data asta!) n-au venit cu bâte și n-a ajuns nimeni la spital? Întreruperea proiectării unui film într-o sală închiriată de organizatori este în sine un act agresiv, chiar și fără urletele combinate care au precedat și succedat cântatul.

      Ștergere
  12. in unele tari 'democratice si tolerante' filmul The kids al are right este interzis minorilor, la MTR intrarea a fost libera. de fapt situatia e simpla; accept, activewatch, fundatia Soros, ambasada sua, etiki, etiki, prin propaganda agresiva aduc deservicii 'miscarii lgbt' si va duce in scurt timp la radicalizare, la o ruptura a majoritatii ortodoxe(sau catolice-cazul Poloniei) de 'valorile' occidentale. ruptura deja exista in stare latenta in toate tarile rasaritene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimabile, „intrare liberă” înseamnă că intrarea nu este pe bază de bilet sau invitație. Atât. Lăsând la o parte faptul că filmul nu este „interzis minorilor” niciunde (rating-ul „R” pe care-l are pe alocuri indică că spectatorii care au mai puțin de 16 ani -- sau sunt minori, pe alocuri -- trebuie să fie însoțiți de un adult), care este în fond obiectul „plângerii”, din moment ce n-au fost minori pe acolo?

      Despre concern trolling-ul din încheiere o să mă limitez la a spune sfaturile de strategie venite din partea unor homofobi blocați într-un mindset medieval sunt cu siguranță printre ultimele lucruri de care are nevoie „mișcarea LGBT”.

      Ștergere
    2. 'homofobi intr-un mindset medieval', bine, voi continuati pe tonul asta politic corect si ve-ti culege furtuna. tine minte.

      Ștergere
    3. Bine macar ca va aratati adevarata fata, mai inainte vorbea cineva ca totul s-a terminat pasnic. Mai sa fie, nu stiu cum se termina daca si opozitia era mai bine organizata, mai puternica si mai numeroasa.

      Sa fim seriosi, traim intr-o tara in care nu te poti incinera la cererea ta, daramite sa te astepti la pace cand vine vorba de homosexuali. Am cunoscut destui homosexuali care s-au sinucis datorita presiunii societatii si a marginalizarii. Fie ca va place, fie ca nu, voi crestinii sunteti vinovati indirect de moartea anumitor persoane care voi le considerati diferite, deci trebuie marginalizate ba chiar constranse pe cat posibil sa fie asa cum doriti voi.

      Ștergere
    4. Nu te cred cand afirmi ca ,,Am cunoscut destui homosexuali care s-au sinucis datorita presiunii societatii si a marginalizarii.'' Ii doare in fund pe homosexuali de parerea societatii altfel cand se maimutaresc la marsurile lor tot la presiunea societatii o fac.
      Se sinucid atunci cand partenerul il insala si il paraseste caci sunt f. gelosi. Iata marturia unui fost homo:


      Richard Weller



      Când aveam 17 ani am fost recrutat în stilul de viaţă homosexual de un homosexual mai în vârstă. Asemenea multor tineri care sunt atraşi în homosexualitatea, eram singur, naiv şi vulnerabil. Tatăl meu era alcoolic. Respectul meu de sine era foarte scăzut. Eram o pradă uşoară pentru oricine ar fi vrut să exploateze nevoia mea după dragostea unui tată.

      A început cu o conversaţie la un depou de autobuze şi s-a terminal unsprezece ani şi şase relaţii homosexuale mai târziu.

      Am încercat să-i imit pe alţii care spuneau că s-au născut homosexuali şi spuneam "Şi eu!". Asta părea să fie un mod foarte facil de a-i face pe oameni să ne accepte. Dacă ne născusem homosexuali, însemna că nu aveam nici o responsabilitate pentru comportamentul nostru iar oamenilor trebuia să le pară rău pentru noi. Totuşi, ştiam că asta nu era decât o minciună utilă.

      Astăzi mă iubesc şi mă respect, dar urăsc lucrurile pe care le-am făcut. Homosexualitatea este perversă şi nesănătoasă, atât din punct de vedere fizic, cât şi emoţional. Afişam o imagine exterioară cât mai respectabilă, însă pe dinăuntru eram mizerabili şi ne era ruşine. Asemenea multor homosexuali tineri, am încercat să mă sinucid pentru că nu credeam că există vreo soluţie.

      Astăzi sunt "dovada vie2 că homosexuali pot şi se schimbă. Am fost implicat în homosexualitate la fel ca alţii. Am trăit nouă ani împreună cu profesorul meu de pian şi chiar ne gândeam să ne "căsătorim". Eram 100% gay, dar astăzi mi-am revenit 100% din acel stil de viaţă bolnav. I se spune "gay" (n. trad. vesel), dar eu nu eram vesel deloc, ci mă simţeam mizerabil. Nu cred că există un stil de viaţă mai mizerabil decât acesta.


      http://www.homosexualitate.ro/weller.html

      Ștergere
    5. @Ilie Ioan
      Ce credeti este irelevant. Realitatea e ca multi oameni s-au sinucis din cauza presiunii societatii si a marginalizarii, inclusiv homosexuali. Sunt cazuri documentate.
      Mai mult, tu afirmi ceva si apoi dai o "marturie" care afirma contrariul. Frumos mod de a te impusca in picior.

      Da, persoanele homosexuale sunt foarte geloase... exact ca si cele heterosexuale. Cele mai multe crime pasionale sunt facute de heterosexuali de altfel...

      Ștergere
    6. @neAnonim
      Care cazuri documentate? Da un link, ceva, nu vorbe!
      Relevant este ca homosexualitatea este o boala care se poate trata si vindeca, nu sa le cantati voi (avocati si in acelasi timp groparii lor) in struna ca asa s-au nascut si ca nu depinde de ei sa se vindece. Marturia de mai sus si cele de aici sunt clare si adevarate.
      http://www.homosexualitate.ro/marturii.html
      http://www.homosexualitate.ro/ben.html

      Ștergere
    7. @Ilie Ioan
      Tyler Clementi si Ryan Halligan sunt cazuri recente;
      http://www.cbsnews.com/2300-504083_162-10005019.html
      http://news.nationalpost.com/2011/10/20/700-gather-to-mourn-gay-teen/
      http://www.koreatimes.co.kr/www/news/nation/2008/10/117_32358.html
      http://www.addisonindependent.com/node/280

      Iar peer pressure CONTRIBUIE la suicid:
      http://ajph.aphapublications.org/doi/abs/10.2105/AJPH.2009.168815


      Daca homosexualitatea este o boala care se poate vindeca te rog sa dai si tu niste linkuri la publicatii si studii care sustin acest lucru. Da? Nu marturii, studii facute pe loturi controlate, din care sa reiasa asa ceva. Ca de homeopatisme sunt satul...

      Ștergere
  13. @avocat in devenire
    "traim intr-tara in care nu te poti incinera" incinerarea este permisa da' am alta varianta. in circulatie fiind inca, fa un contract cu Protan. dupa moarte te transforma aia in gunoi organic si te arunca pe o tarla de cartofi. cool, nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. continuare
    Unii cred că compasiunea pentru homosexuali înseamnă a le aproba stilul de viaţă, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că alţii au încă tăria să insiste că e ceva în neregulă - altfel poate eram încă prins acolo. De fiecare dată când aud pe cineva că vorbeşte aprobator despre homosexualitate sau că agită steagul "drepturilor pentru minorităţile sexuale", am un regret profund pentru că asta închide uşa salvării pentru mulţi. E foarte trist să-i vezi pe activiştii homosexuali cum îi manipulează pe părinţii şi pe rudele lor pentru a le susţine intenţiile social-politice.

    Deşi am 46 de ani acum şi am abandonat homosexualitatea când aveam 29, perspectiva mass-mediei asupra homosexualităţii mă determină să nu tac. Toţi cei ce cunosc adevărul din "interior" trebuie să-l afirme pe faţă. Eu sunt doar unul dintre numeroşii foşti homosexuali din statul Oregon. Probabil că dacă eu voi vorbi, alţii îşi vor depăşi teama şi vor face la fel.

    Iată câteva dintre multele lucruri pe care le au în comun homosexualii, în copilăria lor. Un tată absent sau abuziv. (A fost şi cazul meu. Uram felul în care o trata pe mama şi de multe ori a vrut să fug de acasă.) Un tată care consumă droguri, bea sau are o problemă sexuală (infidelitate, adulter). Sau un tată vitreg cu care nu pot relaţiona. Sunt mulţi care au avut o mamă dominatoare şi un tată slab şi pasiv ca o babă. Cunoscuţii cu un astfel de trecut îmi spun că oamenii le spun "eşti ca maică-ta!" E foarte dureros, dar şi educativ, să asculţi mărturiile. Unii spun "aveam 8 ani şi încă îmi făcea baie mama". Sau "aveam 10 ani şi încă dormeam cu mama". Acest gen de lucruri devin tot mai întâlnite pe măsură ce sunt tot mai multe mame singure care cresc băieţi. Este important pentru fiecare să ştie ce caută potenţialii agresori sexuali pentru că aşa ne putem proteja copii de racolare.

    Trebuie să înţelegeţi că aici e vorba despre protejarea copiilor. În campania de strângere de semnături pentru o petiţie civică, aveam un banner pe care scria "Protejaţii pe copii de homosexualitate". Nimic nu i-a înfuriat mai tare pe homosexuali! De ce? Vor ca acest comportament periculos şi nesănătos să fie experimentat şi de copii? Vă pot spune din proprie experienţă - DA.

    Nu vreau să mă înţelegeţi greşit. Dacă eşti homosexual sau dacă cunoşti pe cineva care este, nu renunţa la speranţă! Sunt mulţi foşti homosexuali, ca mine, dispuşi să ajute.

    În general e jenant că realitatea ne obligă să vorbim despre şi să dezbatem lucruri ce au un caracter intim. Problemele de mare interes, cele ale Bisericii şi ale credinţei de exemplu, au devenit lucruri de interes privat, iar problemele intime legate de sex au ajuns lucruri de interes general…!“ (Horia Bernea)
    Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/11/iulian-capsali-costion-nicolescu-muzeul-taranului-roman-propaganda-lgbt/ )

    RăspundețiȘtergere
  15. Aici sunt o multime de marturii ale unor fosti homosexuali:
    http://www.homosexualitate.ro/marturii.html
    http://www.homosexualitate.ro/ben.html
    Daca ati avea discernamant, ati spune clar ca homosexualitatea este o boala care se poate trata si vindeca, nu sa le cantati in struna ca asa s-au nascut si ca nu depinde de ei sa se vindece. Marturia de mai sus si cele de aici sunt clare si adevarate.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să treceţi un "nume", chiar dacă este fictiv.